Annekset henvender sig til jer, der ønsker en enklere og prisbillig indkvarteringsform, hvor I kan have det hele for jer selv under jeres Læsøferie.

Annekset er en tidligere spejderhytte, som KFUM-spejderne byggede i 1977, en stor flot hytte, som i al fremtid skulle være lejrhytte for øens spejdere – sådan gik det ikke. Siden 2004 har der ikke været aktive spejdere på Læsø.

Annekset ligger godt 100 m. fra Gammelgaard, og cykelstien langs den store vej forbinder. Som gæst i Annekset kan du frit benytte Gammelgaard Feriecenters lækre svømmebad.

  • Prisbillig

  • 42 senge i alt

  • Velegnet til skoler, institutioner, familiegrupper, træningslejre, naturcamps

Billeder

Har du brug for hjælp?

Reservation foregår via e-mail eller telefon.
Kontakt os for reservation

Annekset har med sine 300 m2 god plads og indeholder stor entre, fordelingsgang, stor samlingssal 76 m2 med varmepumpe og brændeovn, hyggehjørner og TV,storkøkken og 4 helt nye toilet/baderum, hver med 2 wc, 1 dusch og 3 håndvaske og endelig 5 sovevær. a 6 senge, 2 sovevær. a 4 senge og 2 sovevær. a 2 sovesenge, i alt 42 senge, alle boxmadrasser, en del med topmadrasser.

Herudover nyt lækkert professionelt storkøkken med alt i udstyr. Efter endt renovering fremtræder alle rum lyse og venlige med nye gardiner og pænt inventar. Stor terrasse med grill til samling og hygge.

Annekset ligger på en 5.000 m2 dejlig stor grund med gode læforhold, omkranset af træer og skov, legemuligheder og boldbane, og kun 100 m borte har du Gammelgaards dejlige svømmebad m.m.

Annekset er velegnet for skoler, institutioner, familiegrupper, træningslejre, naturcamps m.m. Større grupper kan slå telt op.
Lejeprisen er baseret på en sæsonafhængig pris pr. pers. pr. nat, forbrug af energi (lejrskoler/spejdere undtaget), samt obligatorisk rengøringstillæg iflg. prisliste, samt at lejer selv sørger for oprydning og støvsugning – ikke gulvvask – af samlingssal og køkken, herunder al opvask og aftørring af borde, inventar og køleskabe.

Diverse sæbe, opvaskemidler, store/små affaldsposer, samt toiletpapir er inkl. i pris, så du ikke skal have besvær med at medbringe disse ting.

Sengelinned/håndklæder lejes. Soveposer må ikke benyttes.