DIN SIKKERHED FOR EN GOD OPLEVELSE!

Velkommen til Gammelgaard Feriecenter

Gammelgaard Feriecenter, oprindelig en gammel Læsøgård, kan spores helt tilbage til 1600-tallet, blev grundet landbrugets strukturudvikling overflødig og opkøbt af familien Kjeld Strøm Pedersen, der i 1992 ombyggede den til et moderne feriecenter, der stadig fremtræder nyt og tidssvarende grundet løbende vedligeholdelse, senest med udskiftning af alle hvidevarer og modernisering af køkkener, nye møbler og TV, samt facaderenovering og nyt tag.

Gammelgaard Feriecenter ligger, omgivet af skov og juletræskulturer, centralt placeret midt på Læsø, lige udefor Byrum by – Læsøs største by med indkøbsmuligheder, restauranter, rådhus, offentlige institutioner, lægehus, tandklinik mm. – alt sammen kun 1 km. fra Gammelgaard, som har direkte gratis busforbindelser og cykelsti lige udenfor og 2 km. til lufthavn – det ideelle udgangspunkt til fods, på cykel, i bus eller bil.

Gammelgaard Feriecenter er de senere år blevet udvidet med Pilegården Ferieboliger og Annekset og har derfor i dag med de forskellige indkvarteringsformer alle muligheder for at tilbyde en løsning, der er tilpasset den enkelte gæsts behov og økonomi, og dermed sikre alle ferie og afslapning, krydret med oplevelser i omgivelser præget af kvalitet, høj hygiejnestandard, fred og ro og en god atmosfære.

Altid valgfri ankomstdag. Gratis trådløst internet.