Gammelgaard Feriecenter, centralt placeret midt på Læsø – det ideelle udgangspunkt, når du skal på tur enten til fods, på cykel i bus eller bil – ikke hele øen igennem hver gang.

Ligger i gåafstand fra centrum i Byrum – Læsøs største by – med indkøbsmuligheder, restauranter, kommunekontor, offentlige institutioner, lægehus mm.

Direkte gratis bus og cykelsti lige udenfor samt mark og skov med mulighed for gode vandreture og kun 5 km. til pragtfuld brugervenlig strand.

  • Lige midt på Læsø

  • Adgang til swimmingpool

  • Gratis bus lige udenfor

Billeder

Har du brug for hjælp?

Kontakt os eller book direkte nedenfor.
Online booking

Lejligheder

Lejlighederne er placeret med god udsigt til have og friarealer. Alle store lejligheder type A og B har terrasse med direkte udgang fra stuen. Vore 11 luxuslejligheder er udstyret med bl.a. TV, samt køkken med alt udstyr, bl.a.service til 8/12 personer, microovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alle type B lejligheder har desuden bad med sauna. Minilejlighederne er velegnede til den enkle og kortere ferie for tosomheden eller enlige (se specialpriser), og familier, der ønsker en billig overnatningsform, samt lejrskoleophold og grupperejser af enhver art. Såvel blandt luxus- som minilejligheder er der specielt handicapvenligt indrettede boliger.
Vi kan tilbyde grupper indtil 60 pers. overnatning i dobbeltværelse, heraf 7 lejl. m. 2 sovevær. og fælles bad. Ved mange enkeltværelser og rene dobbeltværelser supplerer vi med Pilegården meget store lejligheder/rækkehuse.
Totalt har vi på selve Gammelgaard plads til 100 pers., når alle opredninger benyttes.
Hertil kommer 26 senge i Pilegården Ferielejligheder og 42 senge i Annekset.

Lejlighedstyper

Type A

Størrelse: 50 og 60 m²

Boligen er i stueplan med stort opholdsrum med integreret køkkenafdeling, 1 soveværelse og 2 opredninger i stuen. Der er handicapvenligt badeværelse, skydedøre overalt, ingen dørtrin. Lejlighed A60 bad med sauna (som Type B) ikke handicapvenligt bad. Stor veludstyret køkkenafdeling. Direkte udgang til hyggelig afskærmet terrasse.

Type B

Størrelse: 60, 75 og 85 m²

Boligen er i 2 plan. Vindeltrappen fører op til soveværelse med 2 enkeltsenge og soveværelse med dobbeltseng. I B75 er der desuden mulighed for opredning til barn, 150 cm boxmadras, i værelset med dobbeltseng. Den ene B85 fås også med hems til 2/3 personer og ligger på 1. sal med tilhørende stor dejlig terrasse, og den anden er i 2 plan som øvrige B lejl. og har 2 store soveværelser, hvert med dobbeltseng og enkeltseng, samt opredning til barn på 150 cm boxmadras. Alle B lejl. har bad m. sauna.

Type C

Størrelse: 15/25 m2
1-rumsboligen til den enkle ferie, hvor god standard og dejlige fællesfaciliteter betyder noget, et alternativ til campinghytter og vandrerhjem. Der er et lille køkken med 2 kogeplader, samt køl/frys og service til 4 personer. Der er 4 sovepladser med 2 boxmadrasser og mulighed for, at 2 ekstra boxmadrasser kan vippes op over de nederste, kan benyttes til børn og unge mennesker. Badeværelse med bruser og toilet er standard i alle enheder. Fællesrum og tv-stue kan benyttes frit. I fællesrum er der vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse.
Kan hele sæsonen lejes til gruppper, som benytter de store fælleslokaler og storkøkken til samvær og egenpension. Alternativt kan vi også tilbyde pension til grupperejsende, men vi driver ikke restaurant.
Ved 4 pers. anbefales lejligheden til 2 voksne + 2 børn, grundet lejlighedens størrelse på 15 m2 incl. bad.
Der er 2 stk. handicapvenlige 25 m2 lejligheder med mere plads i opholdsrum og bad.